diensten

Dit is een kleine greep uit de werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren. Voordat ik bij u aan de slag ga inventariseer ik graag samen met u uw wensen en verwachtingen zodat de werkzaamheden voor ons beide duidelijk zijn beschreven.

klus

Z

Behangen

Z

Schilderen

Z

Vloer leggen

Z

Keukens plaatsen

Z

Lampen/tv's monteren

Z

Meubels in elkaar zetten

Moet er geschilderd worden of een mooi behangetje(foto/motief)op de muur alles mogelijk.Vloeren leggen doe ik ook van laminaat tot pvc tot vloerbedekking.Het monteren van lampen tot schilderijen of tv’s is ook geen probleem.

Timmerwerk

Z

Plafonds/wanden plaatsen

Z

Schuifwanden plaatsen

Z

Overkapping bouwen

Z

Tuinhuisjes bouwen

Z

(inbouw)Kasten op maat maken en plaatsen

Z

Aftimmerwerk

Wilt u graag van uw tuin genieten en graag droog zitten tijdens een bui dan is een overkapping een uitkomst.Een zolder aftimmeren om een extra slaapkamer of speelkamer te creëren behoort ook bij de mogelijkheden.denk ook aan een schuifwand om je spullen netjes achter op te bergen.

renovatie/reparatie

Z

Meubels opnieuw stofferen

Z

Badkamer/toilet

Z

Kitlagen vervangen

Z

Trap

Z

Tegels vervangen

Z

Deuren en ramen (opnieuw)afhangen

Een renovatie of reparatie klus neemt in de meeste gevallen niet veel tijd in beslag. Denk aan een nieuwe kitlaag of een losse tegel.Kranen die los zitten of deuren die niet goed sluiten. Een trap die een renovatie nodig heeft of die stoel die een nieuw huidje kan gebruiken.

Staat de klus er niet bij aarzel dan niet en neem contact op,
alles is bespreekbaar bij klus en timmerbedrijf maike